Page 1 of 1

Pages never stop loading.

PostPosted: Mon, 14 Dec 2015 14:15:52
by Ironbear
Been noticing lately, that VGOF pages never stop loading.

I will open up VGOF, and the tab (Win 7, Chrome browser) will continuously display the spinning circle, as if something is trying to load but never completes. This continues indefinitely (eg. beyond my patience).

The forum area seems to function normally, so this might be the ads?

Re: Pages never stop loading.

PostPosted: Mon, 14 Dec 2015 15:37:12
by OakRidgeStars
I'll send this over to Santa's code writing workshop, along with a big sack of Hot Pockets and Red Bull.

They'll fix it. :whistle:

Re: Pages never stop loading.

PostPosted: Tue, 15 Dec 2015 00:14:37
by MarcSpaz
If those hot pockets are pizza pockets, I'll help too.

[ Post made via Mobile Device ] Image

Re: Pages never stop loading.

PostPosted: Thu, 24 Dec 2015 01:13:25
by allingeneral
Ironbear wrote:Been noticing lately, that VGOF pages never stop loading.

I will open up VGOF, and the tab (Win 7, Chrome browser) will continuously display the spinning circle, as if something is trying to load but never completes. This continues indefinitely (eg. beyond my patience).

The forum area seems to function normally, so this might be the ads?

I've seen this happen before. Doesn;t seem to be happening now. I'll keep a lookout for it and try to catch the issue so it can be corrected.

Thanks for your report!

Re: Pages never stop loading.

PostPosted: Thu, 24 Dec 2015 04:52:15
by AlanM
I also use Chrome and am seeing the same thing with this site.
That or I get a message that Chrome has errored and asks if I want to send a feedback report to Google.
The message reads:
Aw, Snap!
Something went wrong when displaying this webpage.

Also, this seems to always happen when trying to display a thread starting at the first unread post, such as this one:
viewtopic.php?f=4&t=25404&hilit=&view=unread#unread


Also, can someone tell me if http://www.youradexchange.com is, in fact, infecting machines with malware? When I google it that's the impression I get.

My firewall software keeps giving me warnings that it has prevented Chrome from trying to send a message to that site.

What the warning says is:
Malicious website blocked!
An outbound message to www.youradexchange.com has been prevented.


It ONLY occurs when loading pages from forums using phpBB software.
I've run several scans of my machine and can't find any evidence that my machine is infected so I think (I could be wrong. It wouldn't be the first time.) that something is buried in the html of the forum pages I'm receiving.